مشاوره حقوقی رایگان - آسیب‌ دیدگی‌ مهره کمر در حین خدمت

با‌ سلام‌.
من‌ سرباز‌ سپاه‌ هستم‌ که یک ماه قبل‌ در‌ حین جابجایی تخت‌ اومد در محل کار باعث حادثه شدم‌ و با‌ اورژانس به بهداری پادگان‌ بردن‌ و بعد‌ فرستادن بیمارستان‌ ام‌ آر آی و ...‌ که وقتی‌ من انجام‌ دادم‌ و به دکتر‌ متخصص نشون‌ دادم‌ گفتن‌ دو تا‌ از‌ مهره هات آسیب‌ دیده‌. در حالی‌ که یکی از مهره های کمرم‌ فشار‌ شدید‌ بر‌ روی‌ نخاع‌ وارد میکنه‌. تونستم‌ یک ماه استعلاجی‌ استفاده کنم‌ ‌بعد‌ از‌ تمام‌ شدن‌ من‌ مجبور‌ شدم‌ برگردم‌ یگان‌ در حالی که هنوز هم‌ درد‌ شدید‌ دارم‌. باز‌ مراجعه کردم‌ دکتر‌ دو ماه‌ استراحت‌ در محل‌ کار برایم‌ نوشت‌. من‌ همون‌ درخواست کمیسیون‌ 134‌ کردم‌ تشکیل پرونده و... دادم‌.
من‌ تا کی باید‌ با این شرایط درد‌ رو تحمل کنم‌ و در پادگان‌ باشم؟ آیا امکان معاف دائمی وجود داره؟ من‌ سرباز‌ غیر‌ بومی‌ هستم‌ که‌ هر هفته‌ باید‌ برم‌ شهرستان‌ خودم‌ جهت مراجعه‌ به‌ دکتر‌. با این شرایط من‌ باید چی کار کنم‌؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

مدعی مالکیت اگر سند رسمی یا حکمی از دادگاه داشته باشه شما باید معامله را فسخ کنید

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

جوابیه قبلی مربوط به این سوال نبود

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

شما باید درخواست معافیت بدین چنانچه کمسیون پزشکی تشخیص بده که شما توان ادامه خدمت ندارین تصمیم گیری می شود