مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت یا از کار افتادگی در خدمت

برادرم سال 90 در حین خدمت پس از شرایط درگیری در سیستان و موقع درگیری ریگی و اشرار از لحاظ روحی روانی دچار مشکل شدید و بستری در بیمارستان در همان زمان و پس از هشت ماه معافیت پزشکی دارم به ایشان دادند . با توجه به سالم بودن او قبل از خدمت و گرفتن مدرک فوق دیپلم و گواهینامه و پس از خدمت با داشتن بیماری پیش آمده و هزینه بیماری و باطل شدن حتی گواهینامه و عدم شغل و فوت پدر و مادر و تنها شدن او چه کمکی می‌توان به ایشان نمود که حق او ضایع نشود ؟ جانبازی یا غرامت و یا حتی از کار افتادگی تعلق می‌گیرد با توجه به وجود مدارک پزشکی و بیمارستان در موقع انجام خدمت و معافیت پس از هشت ماه خدمت
تعلق می‌گیرد؟
تشکر

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام تقاضای خود مبنی بر تعیین میزان جانبازی به همراه مدارک پزشکی و معافیت دائم را به ارگانی که خدمت نموده ارائه دهید در صورت عدم موافقت به دیوان عدالت اداری شکایت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و سولنجان بازی برای نقص عضو صورت می گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کمیسیون پزشکی اقدام به اخذ گواهی از کار افتادگی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تایید کمیسیون پزشکی دارد تا در این خصوص به توان اظهار نظر دقیقی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر بله ،
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان مربوطه پیگیری کنید تا به کمیسیون ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان باید درخواست خود را
مطرح نماید تا بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

و غرامت و از کار افتادگی شامل ایشان میشود