مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی

با سلام و احترام.
اینجانب به مدت 17 سال در یک مهندس مشاور مشغول به کار بوده ام. پس از مدتی متوجه شدم شرکت از مدرک بنده برای رتبه بندی استفاده کرده است. پس از آن برای تمدید ضمن تهدید به اخراج در آخرین مرحله از اینجانب امضا گرفته شد. آیا میتوانم به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم و تهدید و ارعاب؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله قطعا میتونید شکایت خیانت درامانت مطرح کنید