مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک تحصیلی

با سلام
من در سال 89 مدرکم را برای مدت یک سال برای رتبه بندی شرکتی در اختیارشان گذاشتم و بعد از آن با وجود درخواست تمدید، قبول نکردم. بعد از آن پیگیر مدرک نبودم. تا اینکه به تازگی متوجه شدم مدرکم در شرکتی که نمیشناسم استفاده می شود. البته چند سال قبل هم برای استخدام شرکتی کپی مدارک تحصیلی می خواستند و بنا به دلایلی در آنجا شروع به کار نکردم اما چند روز کپی مدارک دست آنها بود. حال نمی دانم این شرکت از چه طریقی از مدرک من استفاده کرده، در سایت روزنامه رسمی هم چنین شرکتی پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " مخاطب محترم " سوال حقوقی مطرح ننمودید فقط شرح ماوقع کردید ! ضمن اینکه قبلا هم در پرسش دیگری چنین مطالبی را عینا مطرح نموده بودید و تکراریست .

یک وکیل

سلام. قبلا چندین بار این سوال مطرح شده است.در دادسرا از شرکت جهت استفاده غیرمجاز از مدارک شکایت بفرمایید در غیر اینصورت از نظر قانون شریک آن شرکت بوده و در صورتی که در پرو‍ژه های آن شرکت مشکل و نقصی وجود داشته باشد، شما هم مقصر شناخته خواهید شد و حتی می تواند منجر به لغو مدرک دانشگاهی گردد