مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

باسلام
مگه در مهریه ی عندالاستطاعه خانم نباید دارایی مردو معرفی کنه و در صورت توانایی مرد مهریه به زن تعلق بگیره؟ خانم بنده با داشتن 300 سکه ی عندالاستطاعه و اجرای ثبت و غیره نتونسته هیچگونه دارایی از من معرفی کنه ولی با دادخواستهایی که به شورا داده دادخواستش مورد قبول واقع شده و برای بنده اجراییه صادر شده که تا ده روز هرگونه مال منقول و غیرمنقولی دارم معرفی کنم
حالا باید چکار کنم؟
باسپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

سلام شما می توانید اعسار و عدم وجود هرگونه دارایی منقول و غیر منقول خودتون را به شورا اعلام بفرماید ضمنا متذکر بشوید که مهریه عند المطالبه نمی باشد