مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام بنده یک چک هشت میلیون چهار صد تومانی به دوستم دادم که بنده مبلغ یک میلیون ششصد هزار تومان بهش بدهی داشتم قرار بود اون چک رو از نزول خور اسکونت بکنه نصف نصف برداریم موقع وصول دادن من اون یک میلیون ششصد رو.هم بدم یعنی چهار میلیون سهم خودم بعلاوه یه میلیون ششصد ولی اون چک رو گرفت دیگه به من پولی نداد گفتم خودم لازمم شد گفتم باشه مشکلی نیست بعد از شش هفت ماه گفت من تمام پول رو دادم بغیر اون یک میلیون ششصد تو هم اونو بده چک پیش من هست چک رو بدم بهت خبری نشد دیگه بعد از حدودا یکسال به محله قدیمی ما اخطار چک رفته بود رفتم گرفتم دیدم چک رو برگشت زدن و واگذار شده به کسی دیگه کسی دیگه شکایت کرده منم واخواهی دادم با اعسار. بدلیل مشکلات خانوادگی شش هفت ماه رفتم کارگری پول شهریه بدم دیگه نرفتم دادگاه و دوست گرامی بنده با روی سفید و بده منم نه شاهدی دارم که چک دادم نه چیز دیگه فقط چک در وجه مغازه اون نوشتم ..پول هم ندارم .لطفا راهنمایی بکنید تاریخ صدور چک 93/12/1تاریخ برگشت 95/6/30ابلاغیه هم اسفند نود پنج رسید دست من لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.امضاء چک یعنی پذیرفتن دین ولاغیر.فلذا پیشنهاد می کنم پیگیر اعسار شوید.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام صدور چک نشان از دین است خلاف آن نیاز به ارائه دلیل دارد