مشاوره حقوقی رایگان - سلام درباره طلاق

سلام خسته نباشی
من سنم 21 و خانمم 13سال هست من تقریبا 3یا 4ماه پیش عقد کردم و عقدم ثبتیش نکردم چون سنش کمه ولی صیغه رو خوندن حاج اقا تقریبا 1ماه میشه که خانواده خانمم اعتراض کردن باید طلاق بدی و من و نه خانمم راضی به طلاق نیستم و بی مدرک و دلیل میگن باید طلاق بدی و به خانواده ی خانمم فتنه دعا و... برایشان دورست کردن و دروغ ها گفتن و خانواده ی خانمم باور کردن میشه کمکم کنی چه باید کنم که این مسئله حل بشه
و کسی که جادو دعا و این چیزای رو دورست کرده زن برادرم و برادرم بود و خودش اعتراف کرد و مشکلش میگه چرا شوهرم برایم عقد بزرگ و عروسی خوب نگرفت حسودیش شده و حدود 8سال عروسیشون بود و با من لج هست الان3یا 4 سال باهاشون حرف نمیزنم چه باید کنم خیلی گیرم و کلی خرج کردم