مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان آخرین رابطه جنسی

سلام. من بکارت خود را از دست داده ام. ممنون میشم سوالم رو واضح جواب بدید.
از آخرین زمان رابطه ام دو ماه میگذره. آیا دکتر زنان حدود زمان آخرین رابطه رو تشخیص میده؟
آیا میشه تعیین کرد چند بار بوده؟ پزشک قانونی چطور؟
در گواهی بکارت دقیقا چی مینویسن؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام سوالات شما متعدد است و بايد مشاوره نماييد
در ضمن اين موارد در افراد مختلف است و به سن و چگونگي و عوامل محيطي و نوع تست نيز بستگي دارد