مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من بهمن 96یه پراید از یک دلال خریدم. و قول داد تا چند روز دیگه بنام من بزنه. البته سند به نام کس دیگه ای بود. و گفت که از فامیل هامون هست و هر وقت بخوای میگم بیاد به نامت بزنه. من چند روز بعد پشت سر هم همش زنگ میزدم به صاحب سند جواب تلفنمو نمیداد. و به فروشنده زنگ میزدم میگفت حضوری میرم پیشش. من بعد از یه مدتی خسته شدم و پول انتقال سندم هم خرج شد. بی خیال شدم. حالا بعد از گذشت ده ماه ماشین من توقیف شده. و به فروشنده زنگ زدم میگه برو صاحب سند باید بزنه به نامت به من ربطی نداره. صاحب سند قبل از فروشنده من ماشینو به یک نفر دیگه فروخته بوده. و دلال از اون خریده بوده و به من چیزی راجع به این موضوع نگفته بود و به من گفته بود که مستقیما خریداری کرده از مالک. الان مالک سند میگه من فقط به نام کسی که ماشینو از من خریداری کرده میزنم. و اون نفر هیچ آدرسی ازش ندارم. تلفنش هم با هیچ شماره ای جواب نمیده باید چیکار کنم. ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

شما میتونید سلسله وار از کسی که به شما فروخته و نفر قبل از اون و در نهایت مالک که سند به نام اون هست طرح دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید و نهایتا به نتیجه خواهید رسید