مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و عرض ادب : 20 میلیون تومان بدهکار شخصی بودم که قرار بود 2 ماهه با دو میلیون سود به او برگردونم و یک فقره چک شرکت با امضای مدیر عامل که خودم بودم به ایشان داده بودم و بعد از 2 ماه مبلغ 22 میلیون تومان طی یک فقره چک شخصی خودم به ایشان دادم ولی چک شرکت رو بهم نداد و بعد از چند ماه روی چک شرکت اقدام نمود و رای غیابی صادر شد و بانک در فرم برگشتی چک رو بنام برادرم که رئیس هیئت مدیره شرکت بود برگشت داده بود و من که مدیر عامل شرکت بودم و چک رو امضاء کرده بودم تقاضای واخواهی نمودم ولی دادگاه واخواهی رو نپذیرفت و رای قطعی شد ولی دادگاه برعلیه اینجانب اجرائیه صادر نمود حالیه چون دادگاه به من اجازه نداد که با رسید و مدرک و شاهد اثبات کنم که پول ایشان را داده ام و درون رای اعلام نمود که شما ارتباطی با این موضوع نداری ولی برعلیه من اجرائیه و حکم جلب گرفته است خواهشنا راهنمایی بفرمائید من چیکار کنم که حقم ضایع نشود . آیا طبق قانون میتونم اموال از شرکت معرفی کنم که حکم جلب را منتفی نمایم و چطور باید اثبات کنم که بدهی مال من بوده و طبق اسناد و مدارک و شهود آن را پرداخت نموده ام و چکهای فوق امانت بوده . ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

حتما با مراجعه حضوری به وکلا پاسخ کامل بگیرید توضیح شما جای سوالات زیادی داره که باید توضیح بدید