مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت اجرای حکم

سلام. من حکم مشروب داشتم که باید 40 ساعت کار رایگان در یکی از روستاهای اطراف میکردم. اگر وقت این حکم گذشته باشد، میتوانم بعد از تاریخ برای اجرای حکم بروم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ممکن است اما در صورتی اخاذی نمود و طلب پول کرد بدانید کلاهبرداری و شکایتی در کار میست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت هر زمان که به شما اعلام شده باید بروید و خود را معرفی کنید جهت اجرای حکم