مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر در ماه رمضان

من دوستم مشروبات الکی خوردیم تو پارک شب ماه رمضان بودو شب قدر ساعت های 12 شب و مارو گرفتن دوستم سرباز هست و من 17 سالمه و بار اولم هست ک در کلانتری حضور داشتم تستمونم مثبت بود و ما فیش حقوقی آزاد شدیم تا خبرمون بدن کی بریم دادگاه میخواستم ببینم که حکم من و دوستم چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده ای پرونده به دادگاه اطفال ارسال می شود و اگر اظهار پشیمانی کنید مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دادگاه اطفال رسیدگی می‌شودپیشنهاد می‌شود در این خصوص با وکیل صحبت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده به موضوع

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات شرب خمر 89 ضربه شلاق غیر قابل تبدیل و تخفیف است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچ وجه قبول و اعتراف نکنید
اگر گفتند چرا در کلانتری نوشتید بگو مجبورم کردند
ضمنا زیر 18 سال محکوم به حبس در کانون اصلاح و تربیت می شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدامات تامینی و تربیتی در خصوص شما اعمال خواهد شد بهتر است توبه کنید و دست از این کارها بردارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط انکار نمایید
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اولاًانکارکنیدوقبول نکنیدتاتبرئه شوید.ثانیاًبه فرض محکومیت80ضربه شلاق است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اقرار نکنید حتی اگر در کلانتری اقرار کرده اید اگر محکوم شوید 80 ضربه شلاق خدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جرم شما به لحاظ سنتان در داگاه اطفال بررسی میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ صورت می‌گیرد و زمان معینی قابل ارائه نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه دفاع موثر وجود دارد حتما با یک وکیل دادگستری همراه شوید