مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت اجرای مفاد اجرائیه

سلام، بابت فروش قطعه غیر اصلی خودرو که موجب خسارت به خودرو بنده شد، دادگاه رای قطعی به پرداخت 23 میلیون تومان خسارت، به علاوه تاخیر و تادیه از تاریخ تصادف 97/5/15 تا اجرای حکم علیه شرکت خصوصی *** (سازنده قطعه خودرو) صادر کرد. که به رای اعتراض نشد، البته رای حضوری بود.
بعد از مهلت 20 روزه درخواست اجرای حکم را تحویل همان شعبه دادم. اما مهلت 10 روزه بابت اجرای مفاد اجرائیه توسط شرکت تمام شده. لطفا راهنمایی فرمایید که جهت احقاق حق، چه باید انجام داد؟ ضمنا شرکت از لحاظ پشتوانه مالی بسیار متمکن است. سپاس

پاسخ ها :

اتمام مهلت اجرای مفاد اجرائیه اتمام مهلت اجرای حکم عدم پرداخت خسارت توسط شرکت خودرو ساز عدم پرداخت خسارت خودرو