مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران

سلام و خسته نباشید
قانون تبدیل وضعیت ایثارگران شامل حال شرکت های پتروشیمی که معمولا خود را خصوصی میدونن نیز می شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند
. آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.