مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا بابت رسید مهریه

با سلام. مدت 8 ماه هست همسرم به دلیل بیماری به رحمت خدا رفتن. با داشتن یک فرزند ایشان طبق تعهدی که از من به صورت لسانی گرفتن جهت بخشش مهریه به اینجانب در صورتی که تمام اموال که تا به امروز به دست آوردیم به غیر فرزندمون به کسی نرسه و طبق توافق ایشان بابت این که وراث مانند پدر و مادر ایشان نسبت به پرداخت مهریه ادعا نکنن، سه فقره چک سفید امضا به اینجانب دادند و بالعکس من هم همچین تعهدی دادم. آیا در صورت ادعا از سوی پدر مادرشان این امکان وجود دارد که من با داشتن این سه فقره و به اثبات حرف هایم بپردازم یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .تعهد شما به مرحوم لسانی بوده پس جایی ثبت نشده ، ضمن اینکه والدینش ازوی ارث میبرند.اینکه شما مهریه رابخشیدی نه کسی دیده نه دیده، پس بهتراست اصلا این موضوع رابازگو نکنید.و اگر اقدامی جهت مطالبه ارث کردند شماسریعا مهریه خودرااجرابگذارید تاحقتان از بین نرود