مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن موتور سرقت شده

با سلام. سه سال و نیم پیش موتور سیکلت پالس ns من رو دزدیدند. الان از آگاهی یک شهرستان به من زنگ زدند که موتور شما پیدا شده. شماره شاسی و شماره تنه آن مخدوش شده و ما کارشناسی کردیم و به موتور شما میخوره و شما کار های قانونی اش رو انجام بدهید و بیاید موتورتون رو تحویل بگیرید. من بعد از حدود 7 روز دوندگی و کلی کاغذ بازی اداری و صرف حدود 4 میلیون پول، موتور رو در آخر از پارکینگ بدون پلاک و با شماره شاسی و شماره موتور مخدوش تحویل گرفتم. بعد از این که موتور رو دیدم از همون اول شک کردم که این موتور من نیست ولی باز هم گفتم حتماً من اشتباه میکنم و این ها گفتند که مواد زدند و کارشناسی کردند پس حتماً برای من هست. موتور را با خودم آوردم تهران. امروز موتور رو چند تا موتور سازی بردم و به چند نفر که واردن نشون دادم با توجه به این که شماره شاسی و شماره تنه بیشترش سنگ خورده و قابل شناسایی نیست، اما میشه حدس زد که شماره ها بعضی هاش چیه آن ها گفتند که این موتور آن شماره هایی که مخدوش شده هم به شماره موتور تو نمیخوره. الان میگن باید از آگاهی نامه بگیری برای کارشناس رسمی دادگستری که آن ها تشخیص بدهند موتور برای شما هست و بعد بهت پلاک بدهند و نامه برای حک شماره شاسی و شماره موتور بدهند. الان من که در خونه ام نشسته بودم و از پیدا شدن موتورم صرف نظر کرده بودم. تکلیف من چی هست؟ اگر بگن موتور تو نیست، مراحل قانونی اش چی میشه و تکلیف این هزینه های من چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مراجعه کنید به آگاهی و درخواست بدید و خیلی راحت و بدون استرس موضوع مطرح و نامه از آگاهی برای حک بگیرید