مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور و پيدا شدن ان

سلام بنده موتورمو ٣ روز پيش از پاركينگ منزلمون به سرقت بردند و الان كه ٩٩/٤/١٠ ميباشد يكی از همسايه ها با من تماس گرفت و گفت ظاهرا موتورت ٥٠٠ متر با فاصله از منزلمون رها شده
بنده رفتم و ديدم بله موتور خودمه
حالا من اعلام سرقت كردم و الان موتورم در پاركينگ منزله
چيكار بايد بكنم ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.اگر شکایت کردید می‌توانید پرونده را ادامه دهید ولی با توجه به اینکه موتور پیدا شده نتیجه خاصی برای شما ندارد. مراتب را به دادسرا اعلام کنید.