مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام
بنده کارگر پیمانکاری مستمر شرکت فولاد خوزستان هستم.
حین کار بر اثر پیچ خوردگی پا دچار پارگی مینیسک و رباط شدم.
برگ حادثه پر شد و با اعزام به بیمارستان عمل جراحی شدم. بیمه تکمیلی البرز هستم
چگونه میتوانم برای دیه پا اقدام کنم و آیا شرکت مرا بخاطر شکایت میتواند اخراج کند؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای دریافت دیه لازم است طرح شکایت کنید ودر قالب فرایند به پزشکی قانونی معرفی می شوید وپس از معاینات وبررسی مدارک پزشکی وبالینی دیه مقرر تعیین می گردد ومنجر به صدور حکم می شود ممکن است بخاط این موضوع کارفرما شمارا نتواند اخراج کند لیکن ممکن است تاثیری منفی بر ادامه کارشما در ان کارگاه با ان کارفرما داشته باشد لذا توصیه می شود مصالحه کنید موفق باشید .