مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعلام هزینه ها و مانده صندوق

در آپارتمان ما در مورد هزینه ها شفافیت مالی وجود نداره و فقط میزان شارژ ماهانه اعلام میشه چند ماه پیش که مدیر تغییر کرد متوجه شدیم یک نفر کلا به بهانه همکاری در بعضی امور فنی شارژ نمیداده و دستمزدم جداگانه میگرفته اما به ساکنین میگفته رایگان انجام میدم! الان مشکل اینه که همچنان چند نفر قدیمی ساختمان مجددا دارن مدیریت رو به دست میگیرن و به هیچکس در مورد هزینه هایی که از صندوق انجام میدن توضیح نمیدن و یه هیات مدیره تقریبا سه نفره تشکیل دادن که میگن هیات مدیره فقط باید از گزارش هزینه ها اطلاع داشته باشه و ساکنین فقط مبلغ شارژ رو پرداخت کنن. در واقع میخوام بدونم در مورد مدیریتی که نه مانده صندوق رو اعلام میکنه و نه اعلام میکنه که چه مقدار هزینه برای تعمیرات و نظافت و دستمزد و ... شده و چکار میشه کرد ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به شورای حل اختلاف مراجعه ودرخواست ارایه بیلان سلانه رابه خواهید