مشاوره حقوقی رایگان - دیه ترقوه

سلام. من در تاسوعا سال 99 تو جاده تصادف کردم که راننده مادرم بوده و من جای شاگرد بودم ترقوه ام به 4 قسمت تبدیل شد و پلاتین برام گذاشتن و 8 تا سوراخ روی ترقوه من درست کردن. کوفته گی دنده سمت راست هم داشتم. سه تا از مهره های گردنم مویه برداشت. و به اندازه یک بند انگشت روی پیشونیم کبودی به وجود اومد. و عصب های روی ترقوه ام کار نمیکنن اما دستم تکون میخوره.
4 ماه هم طول درمان دادن.
1 بعد از اتمام طول درمان درصورتی که عصب ها کار نکنند باز هم طول درمان اضافه میشه؟
2 سوراخ هایی که برای جاسازی پلاتین زدن هم دیه داره یا خیر؟
3 بی عیب بودن به چه معناست؟
(در حال حاضر دو طرف کتف ها با هم. تقارن ندارند. افتادگی شونه پیدا کردم)

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ماه حرام در تعیین میزان دیات تنها در فوت موثر است ودر صدمات بدنی که به فوت منجر نمی گردد تاثیری ندارد وبرای تعیین دقیق دیات نظریه پزشکی قانونی ملاک عمل برای دادگاه است موفق باشید