مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام وقت بخیر سوال داشتم خدمت شما بنده در سال جاری یکی از دوستانم خواست که در قرعه کشی خودرو شرکت کنم بنده مشخصات به ایشان دادم و ایشان به اسم بنده را ثبت نام کرد تا قرعه کشی اسم من در اومد بعد از من خواست در بانک حساب باز کنیم رفتیم حساب باز کردیم ایشان پول ریختن به حساب بعدشم رفتنش به حساب شرکت خودروساز خدمت شما عرض کنم بعد از یک ماه بعد از من یک وکالت کاری گرفت به اضافه قولنامه دستی و گفت می خواهد حواله را به کس دیگری واگذار کند من هم علم و آگاهی نداشتم بعد بعد که رفتم تحقیق کردم دیدم تا یک سال خودرو به نامم هست و همچنین پلاک خودرو به نام من که مشکلاتی به وجود بیاید می را میشناسند به همین دلیل رفتن انصراف دادم بعد پول برگشت خورد بهش پیامک زدم زنگ زدم که پولت برگشت خورد شماره حساب بفرست پول واریز کنم خبری نشد و قطع رابطه کرد به عنوان کلاهبرداری از من شکایت کرده سوالم اینجاست آیا شکایت ایشان به نتیجه میرسه با احتساب که وکالت کاری به ایشان دادم بعد اظهارنامه رسمی از طریق دادگستری فرستادم فقط میخواستم بنده را راهنمایی کنید ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر این چیزایی که اینجا نوشتی را بتوانی به قاضی دادگاه ثابت کنی رای به نفع شما صادر خواهد شد اما بهتره از یک وکیل کمک بگیری