مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا بعد از استعفای کارگر

سلام
در صورت استعفا قبل از تمام شدن قرارداد و موافقت کارفرما، کدام حقوق و مزایا به کارگر تعلق نمیگیرد؟ (عیدی، سنوات، ذخیره مرخصی) این موارد تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام گرچه سوال شما حقوقی نیست ولی حقوق تا روزی که سرکاربودید و سنوات هم چنین البته احتساب سنوات شرایط خاصی داره که برای شما که ننوشتین چند سال سابقه کار دارید قابل تعیین توسط بنده نیست و ذخیره مرخصی هم تعلق میگیره چرا که ربطی به استعفای قبل از موعد ندارد.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

کلیه موارد فوق به نسبت کارکرد به شما تعلق میگیرد