مشاوره حقوقی رایگان - آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا مصوب 1387 ماده 83

با سلام
وفق ماده 83 آیین امه اجرای مفاد اسناد رسمی ایا اداره ثبت می تواند کسر از حقوق خوانده را تا قبل از حکم دادگاه به مرحله اجرا بگذارد و اگر می تواند این مبلغ کسر شده باید به حساب خزانه دولت واریز شود یا شخص خواهان؟ ( هنوز حکمی از دادگاه صادر نشده)

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام اگر اجرا ثبت اقدام شده نیاز به رای دادگاه ندارد و کسر رو انجام می دهد و به حساب سپرده واریز سپس اونا دستور واریز رو می دن

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام از طریق دایره اجرای ثبت این اختیار رو قانون بهشون داده که چنانچه محکوم علیه حقوق بگیر باشه یک سوم از حقوق کسر کنن البته فرزند داشته باشه یک چهارم ولی هر 4یا5ماه یکبار به دایره اجرای ثبت مراجعه ومدرک کسری حقوق رو اخذ کنید