مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام اینجانب در تاریخ 5/05/95 یک باب ساختمان خریداری نموده ام که در تاریخ 5/7/95 سند بنام بنده انتقال یافت الان بعد از دوسال از طریق دادگاه انتقال اجرایی انجام شده که وقتی به دادگاه مراجعه نموده ام متوجه شدم که در سال 93 معامله که انجام گرفته و وکالت بلاعزل فروش همین ملک به خریدار در دفترخانه رسمی داده شده ولی فروشنده بر اساس مبایعه نامه قرارداد را فسخ نموده حالا بنده با داشتن سند تک برگ چه جوری مالکیتم را اثبات کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

لطفا کمی واضح تر توضیح بدهید کدام بیع فسخ شده است؟

پرسشگر :

معامله سال 93 با وجود دادن وکالت بلاعزل فروش به خریدار که در دادگاه به وکالت اصلا اشاره ای ننموده فقط مبایعه نامه را تحویل داده

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام سوال واضح نیست ولی اگر در دعوایی شما حضور نداشتین رای به ضرر شما صادر شده باشد میتوانید دادخواست اعتراض ثالث بدهید البته امریست تخصصی و بهتر است وکیل انجام بدهد