مشاوره حقوقی رایگان - اعیانی زمین وقف

سلام خسته نباشید
مغازه هایی وقف در کنار خیابان وجود دارد که در چند سال اخیر ما وقفیات آنرا مستقیم به مسجد پرداخت میکردیم حال به اداره اوقاف مراجعه کردیم و گفتند که اعیانی آن پرداخت نشده است ما هم مدرک محکمی نداریم که اعیانی آن متعلق به ما می باشد در صورتی که ساختمان ساخته شده آن کلنگی و قدیمی است و در قدیم پدر بزرگ به خود اداره اوقاف پرداخت میکرده و قبوض آن موجود است و حتی کنتور برق قدیمی هم دارد
حالا شما چه راهی رو به پیشنهاد میکنید؟؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای ارائه راهکار قانونی نیاز است مستندات بدقت مورد بررسی قرار گیرد واما درهرحال اگر مدرکی دال بر مالکیت اعیانی مغازه ها ندارید دلیل بر ماکلیت اعیان توسط اداره اوقاف نمی باشد لذا به سوابق مراجعه کنید اگر قبلا پدربزرگ شما علاوه بر حقوق عرصه حقوق اعیانی هم به اوقاف پرداخت می نموده است باید پرداخت شود ودر غیر اینصورت خیر موفق باشید