مشاوره حقوقی رایگان - وقف زمین

قطعه زمین كشاورزی به مساحت 12500 متر از پدرم در سال 86 خریدم و چون كارمند بودم زمین در اختیار پدرم بود. پدرم بدون هماهنگی من زمین را وقف نموده به اداره اوقاف كه مراجعه نمودیم گفت وقف شده و قابل برگشت نیست . با قولنامه ایی كه از پدرم داشتم از طریق دادگاه اقدام نمودم و سند گرفتم آیا اداره اوقاف بعدا میتواند سند را باطل كند

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید علیه اوقاف و پدرتون همزمان طرح دعوی می‌کردید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوقاف و املاک اوقافی یک مسئله حقوقی خاص است که باید جدا از دیگر پرونده ها بصورت کاملا تخصصی و دقیق بررسی شود قبل از هرگونه اقدام باید اسناد مدارک ادعایی و دلایل بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات نیز شنیده شود در مشاوره حضوری یا تلفنی این اتفاق میفتد و سپس به نظر قطعی می‌رسیم.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وقفی باشد و وقفنامه ارایه دهد قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار کلی است هر شخص اگر مدارکی داشته باشد می‌تواند در جهت احقاق حق خود قدم بردارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما می توانید وقفنامه ای اگر باشد باطل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مالکیت شما اثبات شده
است
و شما باید دادخواست به طرفیت اداره اوقاف مطرح نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر شما مالک هستید در صورت طرح شکایت از سوی اوقاف به طرفیت اوقاف طرح دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه اداره اوقاف می‌توان طرح دعوا کرد