مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با بیست سال و شصت سال سن

سلام من شصت سال سن دارم قبلا حدود چهارده سال مستخدم رسمی بودم و بازخرید کردم و با پرداخت تفاوت سابقه ام را به تامین اجتماعی انتقال دادم و پس از اون حدود هفت سال بصورت اختیاری و کارگری بیمه واریز کردم تامین اجتماعی میگه باید سابقه واریز مستقیم رو تا ده سال ادامه دهی تا حداقل حقوق کامل دریافت کنی و اگر یک جا پرداخت کنی از حداقل کمتر دریافت میکنی بنظر خودم این عادلانه نیست چون تفاوت دو صندوق رو پرداخت کرده ام خواهشمندم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونا برای دریافت حقوق کامل بازنشستگی لازم است 30 سال حقوق بیمه ی پرداخت گردد ودر صورت درخواست بازنشستگی قبل از تکمیل 30 سال به ازای هرسال پرداخت حققوق بیمه ای به تامین اجتماعی یک روز حقوق پرداخت می گردد لذا برای 20 سال سابقه بیمه تنها 20 روز حقوق دریافت خواهید کردموفق باشید