مشاوره حقوقی رایگان - واریز دو سال آخر بیمه بصورت حداکثری

با سلام
عرض ادب و احترام
بنده 24 سال سابقه بیمه دارم و توی یه شرکت بصورت قراردادی کار میکنم و میدونم که بیمه تامین اجتماعی میانگین دو سال آخر رو معیار قرار میده برای حقوق بازنشستگی.

میخام بدونم چطور میشه دو سال آخر حق بیمه رو طوری واریز کرد که سقف حقوق بازنشستگی شامل من بشه که شامل قانون واریزی نامتعارف نشوم.

مثلا میتونم از این شرکت استعفا بدم و دو سال اخر رو توی یه شرکت دیگه کار کنم طوری که حداکثر بیمه رو واریز کنن تا حداکثر حقوق بیمه شامل من شود؟

پاسخ ها :

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام لطفا ازکارشناسان اداره تامین اجتماعی نزدیکترین محل سوال بفرمایید.

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام ببخشیددورزدن قانون کارعمده وکلانیست اگرهم باشه محدودوکلایی هستن که اینجورغیرقانونی راهنمایی کنن،شماببخشیدجسارته ولی ماشالاباتوصیحات فوق خودتون قشنگ بلدین چیکارکنیدباارزوی توفیق وحلالیت