مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی کوچه بن بست

سلام من یه ملک دونبش 400 متری خریدم یه طرفش کوچه بن بست 3 متری بود که اصلاحیه خورده و شده 6 متری و زمینه 350 متر شده الان دیوار سمت کوچه بن بست وجود داره و فعلا من نمی خوام ساخت و ساز کنم اما همسایه ته کوچه که میخواد بسازه و ماشین نمیره تهدید می‌کنه شما ملک بعد از اصلاحی خریدی باید دیوارتو عقب نشینی کنی و میگه با استانداری صحبت کردم شما باید عقب نشینی کنی لطفاً حق و حقوق اینجانب را راهنمایی کنید متشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونانمی تواند شماراالزام به تخریب کندمگر با مصالحه موفق باشید