مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از تحویل ملک مبیع از طرف فروشنده

باسلام و احترام و سپاس از پاسخ دهی وکلای محترم ؛ ملکی به مساحت متر مربع 100متری را بصورت قولنامه عادی از شخصی و با حضور دوتا شاهد ریش سپید و معتمد محلی خریداری کردم و این ملک سند ندارد و تمام وجه ثمن آن را نیز پرداخت کردم و بعد فروشنده مجداد آن را تا 6ماه اجاره کرد. از وقتی قیمت بنزین بالا رفت و حدود یکماه از قید قرارداد فروش نگذشته بود که فروشنده دبه درآورد که مادرم خواهرم و برادرم ناراضی هستند و مدعی هستند که از فروش ملک خبر نداشتن در صورتی که در حین قرارداد قولنامه فروشنده اقرار کردن که همه اهل خانواده ام خبر دارند و مشکلی نیست و می خواهند با فروش این ملک جایی دیگر ملکی برای خودشان بخرند. ولی اکنون می گویند بیا و پولتون را پس بگیرد. و من قبول نکردم چون دیگر با اون پول نمی توانم عین همان ملک را بخرم و قیمت ملک بالا رفته. چه باید بکنم؟ ضمنا فروشنده پدر ندارد.

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

سلام
طبق همان قراداد و شهود دادخواست خلع ید بدهید