مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

بنده زمینی خریدم ثمن‌ معامله بر این قرار بود چون پسر فروشنده در زندان به دلیل محکومیت مالی حبس بود. مال به فروشنده تعلق دارد قبول نمود با پرداخت مبلغ فوق که معادل زمین بود ملک را به قصد بیع به من بفروشد البته با اجازه مالک و اقرار وی ثمن‌ معامله را به حساب محکوم له ریختم و قبول هم نموده به عنوان ثمن‌ ملک مورد خریداری است. و حتی خیار غبن فاحش و سایر خسارات را هم از خود در مبایعه نامه ساقط گردانيده. الان برای تحویل ملک. می‌گوید این قسمت هدفم نیست. قسمت. بالاتر را هدفم. بوده. و برای تحویل ملک مورد نظر بهانه جویی می‌کند منم حاضر به تحویل ملک هستم نه ثمن‌ چون از دو ماه قبل تا حالا بازار نوسانات داشته و ضرر میکنم. آیا. میتوانم دادخواست تحویل مبیع به طرفیت فروشنده. بدهم. البته. تمام فرزندانش من جمله زندانی. و شهود دیگر مبایعه نامه را گواهی و امضا کرده اند. ؟آفریننده. آیا می‌تواند معامله را فسخ کند. اگر. بلی. چگونه. با تشکر.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به پرداخت ثمن(با توجه به شرایط گفته شده برای پرداخت)، فروشنده بایستی نسبت به تحویل مبیع اقدام نماید.
بنابراین دادخواست به خواسته تحویل مبیع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.