مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام
همسرم از چند سال پیش با سه تا برادرش خونه ای اجاره کرده و اجاره نامه به اسم ایشونه و ما با سه برادرش زندگی می کردیم, من خونه رو ترک کردم و همسرم دادخواست الزام به تمکین داد. در دادگاه تمکین من گفتم که در صورت تهیه مسکن مستقل حاضر به تمکین هستم و همسرم ادعا کرد که منزل مستقله و اجاره نامه داره. من درخواست کارشناس کردم و چون از اومدن کارشناس خبر داشتن برادراش یه مدت خونه رو ترک کردن تا کارشناس اومد و به نفع همسرم نظر داد. الان برادراش برگشتن و باهم زندگی میکنن. چه جوری میتونم ثابت کنم که منزل مستقل نیست؟ درصورت تمکین و برگشتن من راهی برای اثبات است؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. می توانید از طریق استشهادیه محلی و شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

عنوان بفرمایید دعوی الزام به تمکین در چه مرحله ای است آیا قطعیت یافته یاخیر ؟در صورت عدم قطعیت می توانید از طریق شهادت شهود و ارائه استشهادیه میتوانید ادعای خود را ثابت نماید همچنین تهیه فیلم نیز می تواند مفید باشد