مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام ببخشید حدود یک ماهیه زنم منزل را ترک کرده و برنگشته براش دادخواست الزام به تمکین نوشتم حالا این برگه را کجا باید ببرم ؟ چیکارش کنم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،دادخواست تمکین به شورای حل اختلاف بدهید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به یکی ازدفاترخدمات قضایی مراجعه کنید وازانجا دادخواست را به یکی از دادگاههای خانواده ارسال کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا اظهارنامه ارائه داده اید؟ قبل از دادخواست حتما اظهارنامه ارائه دهید .

پرسشگر :

اظهار نامه چیه؟ من چند نفر شاید بیش از 20نفر حتی رییس شورا را فرستادم و فایده ای نداشت تازه حالا میگن شیشه میکشم میتونم شکایت کنم؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید ببرید دفاتر خدمات قضایی

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

با سلام قبل از ثبت دادخواست ،توصیه میشود اظهارنامه تمکین ارسال کنید.اظهارنامه و دادخواست ،هردو از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت و ارسال می شود.