مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تمکین

همسر بنده دادخواست الزام به تمکین داده اند درصورتی که چندماه پیش توی پیامک به من گفت که حتی اگه التماسم بکنی نمیذارم برگردی و توی واتساپ هم به من تهمت زد که بکارتت رو توسط کس دیگه ای از دست دادی درحالی که من گواهی سلامت گرفتم بعد از عقد و حامله بودم بهم گفت بچه هم از من نیست الان بچه پیش خودشه از اول یکساله و بهم گفت من تورو نمیخوام دوست ندارم و من الان بابت اینکه از من کینه داره و میخواد برگردم اذیتم کنه اگه تو دادگاه تمکین اینارو بگم به پیامک و صدای ضبط شده که توهین های ناموسی کرده و منو دوست نداره نمیخواد اکتفا میکنن میتونم بگم تمکینش صوری هست؟ یا بگم تمکین میکنم باید تعهد بده که امنیت منو فراهم کنه با این اوصاف رای الزام به تمکین صادر میشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تمکین برای زوجه تا پیش از طلاق قانونا لازم هست مگر اینکه زن ثابت کند عدم تمکین به دلیل نداشتن امنیت جانی یا به خطر افتادن آبرو هست . برای هر یک از ادعاها باید شکایت جداگانه کنید و بتوانید ثابت کنید که نتیجه آن محکومیت شوهر به حبس یا جزای نقدی حسب مورد خواهد بود

پرسشگر :

یعنی به پیامک همسرم وصدای ضبط شده اون که به من توهین کرده تهمت زنازده وبچه خودشم قبول نداشت بهم تهمت رابطه نامشروع زده با چت واتساپ وخودش بهم گفته نمیخوادمنوحتی اگه من بخوامم نمیذاره برگردم گفته به عنوان مدرک برای اثبات اینکه تمکینش صوری هست قبول نمیکننن؟؟؟؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.به مواردی که فرمودید در دادگاه اشاره بکنید.فقط همین.و بگویند که من تابع تصمیم گیری دادگاه.و قاضی هستم

صادق قادری

صادق قادری :

حتما از طریق وکیل شکایت کیفری مطرح کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم