مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام.زنم سه ماه هست که رفته و برای خودش در شهری دیگه خانه گرفته ازش شکایت الزام به تمکین کردم ولی او هر روز با تلگرام و پیامک به من و خانواده ام فحاشی میکند و برایم الفاظی همچون حرامزده و بی ناموس و غیره میدهد ایا میتوانم ازش به جرم فحاشی شکایت کنم و پیامک میتواند مدرکی برای دادگاه باشد.
با عرض معذرت از گفتن این حرفای رکیک لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
در صورتيكه ثابت كنيد كه اين پيامها منتصب به همسرتان هست ميتوانيد شكايت توهين ، فحاشي در شرايطي شكايت قذف رو مطرح كنيد
راهنمايي بيشتر مستلزم ملاقات حضوري مي باشد
٠٩١٢٢٠٤٨٣٥٩

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

با طرح شکایت و اثبات مواردی که فرمودید قابل پیگیری کیفری می باشد

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص دعوی تمکین,در صورت عدم حضور عدم تمکین ایشان را بگیرید و اگر هنوز رای صادر نشده از پیامها پرینت و به شعبه ارایه کنید.و در صورت عدم تمکین زوجه مستحق نفقه نمیباشد.و یک سری از پرینتها روهم ضمیمه شکواییه به صورت کیفری هم شکایت توهین و فحاشی و...نمایید

یک وکیل

سلام پرسشگر محترم " اگر ساکن تهران هستید برای دریافت پاسخ کامل ، صریح و قاطع سؤال خود (مشاوره تلفنی ) می توانید با مراجعه به پروفایل ثبت شده اینجانب در درگاه سایت دادراه و اخذ شماره تلفن همراه یا دفتر ، بین ساعات 16 الی 20 تماس حاصل فرمایید.

یک وکیل

سلام. بله می توانید به جرم فحاشی از ایشان شکایت نمایید و علی الاصول مقامات قضایی به پیامکها توجه نموده و عنداللزوم از اپراتور مربوه استعلام می کنند.