مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد

با سلام
شغل بنده اجرای کفپوشهای صنعتی میباشد. تقریبا شش ماه پیش یک پروژه هشتاد متری رو تحویل گرفتیم و شروع به کار کردیم بعد از پایان پروژه بنا به دلایلی کارفرما از کیفیت کار راضی نبودند بعضی از دلایل ایشون قابل تامل بودن ولی بعضیای دیگه واقعا بی مورد الان بعد از مدتی از شرکت طرف قرارداد تماس گرفته شده روی تلفنی که من هیچ وقت اعلام نکرده بودم و میگن که شکایت تنظیم شده و اگر تا موعد مقرر نتونید پروژه رو با کیفیت لازم تمام کنید شکایت رو اجرایی میکنیم و خسارت 60تا 70میلیونی میگیریم
سوال من اینه که اولا آیا شرکت طرف مقابل حق داره از طریق کد ملی بنده که در اختیارشون بوده شماره تماس شخصی منزل بنده رو پیدا کنن و تماس بگیرن و تهدید به شکایت کنند؟؟
دوم اینکه کل هزینه کار کفپوش که توی قرارداد قید شده 9میلیون بوده و آیا طرف مقابل میتونه بنا بر ادعای خودش درخواست خسارت 60 تا 70 میلیونی بکنه (هیچ صحبتی درباره زمان اتمام پروژه صورت نگرفته بوده حتی در قرارداد هم قید نشده بوده)

و یه نکته دیگه اینکه قرارداد بصورت تایپی بین دو طرف تنظیم شده و در هیچ جایی ثبت نشده و فاقد تاریخ و شماره میباشد
محل اجرای پروژه کف یک اتاق بوده به مساحت 80متر که موزاییک شده بوده و بعد ما کفپوش صنعتی روی اون اجرا کردیم

با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
تهدیدی صورت نگرفته و صرفا اعلام قبلی مبنی بر مطالبه حق از طریق مراجعه به مراجع قضایی بوده که بهتر بود به صورت ارسال اظهارنامه اعلام میکردند, در خصوص خسارات باید ارجاع به کارشناسی شود, با توجه به نوسان شدید قیمت بازار میزان خسارات نقصان انجام تعهدات میتواند سیر صعودی داشته باشد, قرارداد با امضای طرفین اعتبار قانونی دارد و نیازی به ثبت ندارد .