مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اعتراض به قرار موقوفی تعقیب

با سلام داماد من به علت مشکلات خانوادگی محکوم به پرداخت نفقه به دخترم شده ایشان با قرار دادن تصویر حکم محکومیت نفقه دخترم در اختیار پدرش و پدرش نیز با قرار دادن این حکم در دو گروه فضای مجازی که در یکی از این گروهها من نیز عضو هستم و این گروه برای مدیران فرهنگی اموزش و پرورش است اقدام به هتک حیثیت دخترم و من کرده و من و دخترم از طریق مقامات قضایی با مدارک و شواهد کامل و ادله کامل و اقرار صریح ایشان برای دخترم حکم قرار جلب به دادرسی صادر شده طبق ماده 745 اما برای من که فرهنگی و معلم هستم قرار موقوفی تعقیب با استناد به ماده 10و12و265 صادر شده در صورتی که من و ایشان عضو یکی از این گروهها هستم (مدیران فرهنگی اموزش و پرورش) و در گروه بعدی که اعضای ان اقوام هستند دخترم را به واسطه من را می شناسند و در هر دو گروه نام دخترم را به واسطه نام من و می شناسند ود بالای سربرگ هم نام دخترم و من و ادرس منزل من نوشته شده ایا این حکم واقعی است و می خواهم اعتراض کنم لطفا من را راهنمایی کنید چون تا 97/06/15 بیشتر وقت اعتراض نداره ایا من الان می توانم شکایت فرزندش را نیز بکنم به علت همکاری در افشای اسرار خصوصی چون هردوی ما فقط شکایت پدرش را کردیم ممنون محبت کنید زود تر جواب بدید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام داماد محکوم به پرداخت شده چه کسی حکم را منتشر کرده ، ایا حکم منتشر شده قطعی بوده است یاخیر ؟

پرسشگر :

بله دامادم تقا ضای اعسار داده به علت داشتن دلایل کافی از طرف دخترم تقا ضای اعسارش رد شده وتایید شده ودر 20روز وقت داده اند تا به مرحله تایید نهایی برسد این حکم را پسرش به پدرش داده ولی پدرش در گروه منتشر کرده ولی ما در زمان نوشتن شکوایه چون نمی دانستیم فقطبه نام پدرش آن شکوایه کیفری را تنظیم کرده ایم واو از طرف دخترم به استناد شهادت شهود و تصویر ارسالی در گروه به استناد به ماده 745 محکوم شده ولی برای من قرار موقوفی تعقیب صادر کرده اند ومن می توانستم اعتراض کنم چون تصویر ارسالی در گروه به علت عضو بودن من در گروه وشناخت دخترم توسط من در گروه مدیران فرهنگی که باعث هتک حیثیت من شده اعتراض کرده ام ولی پدر داماد نمی توانسته اعتراض کند ومن اعتراض خودم را نوشته ام وتحویل داده ام تا به تایید دادستان برسد حال می خواهم بدانم که ایا من ودخترم می توانیم برای دادماد را تحت عنوان همکاری با پدرش در افشای اسرار خصوصی در همین شکوایه یا در مراحل پایانی تایید نهایی این حکم که احتمالا باید حضوری به نزد دادستان برویم به نحوی از طرف داما دهم شاکی شویم واورا شریک جرم پدر ش کنیم ممنون اگر می شود ما را راهنمایی کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام صدور قرار موقوفی تعقیب در خصوص شکایت شما نامناسب است و احتمالا منظور شما قرار منع تعقیب بوده است که از طرف شاکی قابل اعتراض است شما و دخترتان می توانستید و می توانید از دامادتان نیز به اتهام مشارکت و یا معاونت در ارتکاب جرم ماده 745 نیز شکایت کنید