مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو

سلام
بنده در مسیر اتوبان به علت خستگی و همچنین لغزنده بودن جاده توی پیچ بزرگراه کنترل ماشینم رو از دست دادم و ماشینم به علت شیب کنار جاده واژگون شد و به کانال زه کشی کنار جاده سقوط کرد...خوشبختانه خودم آسیب زیادی ندیدم اما خودرو، لپتاپ و گوشی تلفن همراهم به علت افتادن توی آب خراب شدن و موارد توی کروکی پلیس قید شد
سوالم اینه که آیا میشه به علت حادثه خیز بودن محل و نداشتن گاردریل یا مانع کنار جاده و نبود ایمنی و همچنین کنار کانال آب از اداره راه یا اداره کشاورزی شکایت کنم یا خیر...
فاصله کانال تا بزرگراه کمتر از ده متر هست
و به گفته بومی های منطقه هر ماه چندتا ماشین توی همون منطقه چپ میکنن

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه کارشناس میزان خسارت رو تعیین کنه...بله میشه