مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام واحترام خدمت شما من حدود یک ما پیش بر اثر برخورد با تپه خاک که راهداری کنار اتوبان بغل پل ریخته بود و حدود یک متر سطح آسفالت را گرفته بود ماشینم چپ شد وآمبولانس مارابه بیمارستان منتقل کرد که بعد ازمداوای سرپایی ازبیمارستان مرخص شدیم ودرنامه پزشکی قانونی فقط جراحت ساعد نوشته که من احساس میکنم قوزک آرنجم شکستگی دارد آیا دوباره میتوانم به اورژانس مراجعه کنم؟ودرضمن افسر راهنمایی ورانندگی درکروکی راهداری را50درصد مقصر نوشته آیا نیاز به شکایت جداگانه از راهداری هست یا نه و خسارت ماشین چطور تعیین میشود
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظریه کارشناس خسارت خود را از راهداری بگیرید که در این صورت نصف خسارت قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر از راهداری نیز طرح شکایت کرده اید کافی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما باید به پزشکی قانونی ارجاع شوید و لازمه آن شکایت از راهداری و ضمیمه کردن کروکی افسراست
در مورد � درصد تقصیر راهداری نیز می‌توانید شکایت مطالبه خسارت مربوط به تصادف را علیه ایشان مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای پزشکی قانونی و وکروکی افسر پلیس به هر دو می‌توانید اعتراض و درخواست کارشناسی مجدد داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت ماشین توسط کارشناس تعیین خواهد شد و همچنین میتوانید به نظر پزشک نیز اعتراض کنید تا مجدداً مورد معاینه قرار گیرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از راهداری حتماً باید طرح شکایت و در صورت لزوم افت قیمت ماشین و هزینه‌های بیمارستان را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید شکایت کنید که خسارت ماشین را بگیرید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بله میتوانید با ارائه مدارک پزشکی از پزشکی قانونی درخواست اعلم نظر در خصوص صدمات را داشته باشید
به نظر بهتر است نسبت به کروکی اعتراض کنید