مشاوره حقوقی رایگان - واژگون شدن

با عرض ادب 14 مرداد جاده قدیم قم به علت فاقد خط کشی و فاقد حفاظ و روشنایی و استاندار نبودن ارتفاع آسفالت و خاکی واژگون شدم و پلیس 50 درصد راهداری رو مقصر نوشت اما تا الان نه بیمه خسارت داده نه راهداری غیر از خودم 3 سرنشین داشتم که خصارت بدنی شدن ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه می توانید خسارت و دیه خود را از از راهداری و بیمه مطالبه کنید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بیمه را پیگیری کنید اگر پرداخت نکردند علیه بیمه در بیمه مرکزی شکایت کنید و علیه راهداری باید دعوی طرح کنید تا خسارت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در این خصوص رای دادگاه صادر شده است راهداری و بیمه مکلف به تمکین از رای دادگاه هستند
اگر از این ارگانها استنکاف صورت پذیرفت به نحو حضوری به شعبه اجرای احکام مربوطه جهت پیگیری مراجعه بفرمائید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به طرفیت بیمه و راهداری طرح دعوا نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

از طریق واحد اجرا باید به بیمه مدارک فرستاده بشه، و بیمه باید کل دیه رو واریز کنه و به اندازه ای که اداره راه قصور داشته از اونها مطالبه کنه