مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حقوقی خودرو بدون سند

سلام، ما سه یا چهار سال پیش از شخصی مقداری طلب داشتیم، وقتی ورشکسته شد بجای طلب ماشینشو ازش گرفتیم و قرار شد سند رو از یه بنگاه دار بگیریم، بعد از چند روز اون بنده خدا از ترس طلبکارا غیبش زد و ما موندیم با بنگاه داری که ادعا داشت ازش بیست میلیون طلب داره و سند رو نمیده.
تو این سالها ماشین همینطور خاک میخورده و اون بنگاهی احتمالا اعلام سرقت کرده برا ماشین. الان سوال اینه که راهی قانونی هست که سند رو بگیریم؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مستند به قولنامه و شهود دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو رو به طرفیت بدهکار خود بدهید, اجرای احکام به نیابت از ایشان برای شما سند را تنظیم میکند

پرسشگر :

طرفیت بدهکار یعنی همون صاحب ماشین؟ خب اون الان شخص الان در دسترس نیست، بدون حضور اون، فقط با قولنامه و شهود میشه؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
ایشان نمی تواند بر علیه شما اعلام سرقت نماید اگر مالکیتی ندارد.
راه حل نیز الزام به تنظیم سند است به آدرس قبلی مالک خودرو میباشد.

پژمان   دادخواه دستجردي

جناب آقای پژمان   دادخواه دستجردي:

سلام ،اگر با شخص بدهکار قرارداد نوشته باشید و شرایط قرار داد به صورت صحیح تنظیم شده باشه میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم کنید .ننوشته اید ساکن کجا هستید ؟با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم