مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مال غیر

با سلام
بنده 3 سال پیش 1.5 دانگ از یک زمین کشاورزی را طبق سند عادی خریداری کردم کل مبلغ معامله را به فروشنده طی جدول زمانبدی مورد توافق به ایشان پرداخت کردم. متاسفانه ایشان از آن زمان تا به حال از تحویل زمین و تنظیم سند رسمی که به صورت سهامی از یک مادر سند است اجتناب کرده اند. بنده در دادگاه حقوقی علیه ایشان طرح دادخواست جهت الزام به تنظیم سند کرده ام که در جریان است.
ایشان اخیرا همین زمین را (یعنی هم 4.5 دانگ خودش و هم 1.5 دانگی که قبلا به بنده فروخته) را به فرد ثالث اجاره داده اند.
سوالاتی که دارم این است که
1- با اوصاف ذکر شده می توانم علیه ایشان بابت اجاره مال غیر و کلاهبرداری اعلام جرم کنم؟
2-اگر ایشان قبل از صدور حکم در دادگاه حقوقی زمین را با سند رسمی به فرد دیگری بفروشد تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، 1-بعنوان. انتقال منافع. مال فعلا الا