مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسایه

سلام. وقت شما بخیر و شادی.
یکی از دوستان من تنها هست. الان مدتی هست که در ملک وراثتی زندگی میکنه. تازگی ها متوجه شده که خواهرش ارث رو بالا کشیده و ایشون دنبال گرفتن حقشون هست. گویا خواهرش با یکی از همسایه ها در تماس هست و این یک پسر 37 ساله هست که برای ایشان فقط ایجاد مزاحمت میکنه. هفته پیش این پسر با دوستش درب منزل این آقا رو دیده و با مشت ایشون رو زدند ولی بعد از شکایت از ایشان الان تماس گرفتند که چون شاهد نداری نمیتونی کاری انجام بدی . همیشه هم دوربین های آن جا زمانی که هر اتفاقی میفته خراب هستند. تو رو خدا راهنمایی کنید که با این همسایه مزاحم باید چی کار کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

شما باید جرم در دادگاه اثبات کنید اگر کسی شاهد بوده نمیاد دادگاه از دادگاه بخواهین جلبش کنه