مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمتی

باسلام و احترام.

درسال 1394 و از طریق پذیرش دانشجو بر حسب سوابق تحصیلی و فراخوان وزارت بهداشت و به صورت نیمه متمرکز در رشته کاردانی تکنیسین سلامت دهان و پس از طی مراحل معرفی چند برابر ظرفیت، مصاحبه و معاینات پزشکی پذیرفته شدم. پس از قبولی ملزم به متعهد خدمت شدن به مدت 6 سال ( سه برابر مدت زمان تحصیل ) پس از فارغ التحصیلی در مراکز خدمات بهداشتی شهرستان محل پذیرش گردیدم. و تعهد محضری و ثبتی مربوطه را نیز ارائه دادیم. پس از فارغ التحصیلی و زمان اجرای تعهد وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی از بکارگیری امتناع و اظهار می دارند تعهد خدمت تکنیسین های سلامت دهان تعهدی یک طرفه به دانشگاه علوم پزشکی ذینفع بوده و الزامی برای بکارگیری و استخدام شما وجود ندارد. اگر دانشگاه به وجود شما نیاز داشت شما ملزم به رعایت تعهد نامه و مفاد آن می باشید و در غیر این صورت شما اصلا حقی ندارید. ضمن ارسال لینک دانلود فرمت خام تعهدنامه حال سوال اینجاست:

1- آیا تعهد مذکور یک طرفه می باشد؟ اگر یک طرفه می باشد چه حقی برای متعهد ایجاد گردیده و اصلا متعهد می تواند ادعای حق و حقوقی کند؟

2- با همین تعهد دریک دانشگاه علوم پزشکی از مجموع 40 نفر دانش آموخته فقط 17 نفر بکارگیری شده اند و از بکارگیری بقیه دانش آموختگان طفره میروند و همان توجیه یک طرفه بودن تعهد و عدم الزام برای بکارگیری را عنوان می نمایند. آیا در این مورد هم میتوان استدلال حقوقی آورد که چرا از بکارگیری بقیه دانش آموختگان با وجودشرایط مساوی در پذیرش و مفاد تعهد طفره میروند.

3- مسئولان دارند عنوان میکنند این تعهدی یک طرفه به دانشگاه علوم پزشکی میباشد لذا اگر نیازی بود و دانشگاه اعلام نیاز کرد شما متعهد به انجام تعهد هستید در غیر این صورت خیر. در حالی که در مفاد تعهد ذکر از اعلام نیاز و در صورت نیاز، دانش آموخته استخدام میشود و امثالهم وجود ندارد. آیا با این عنوان که در مفاد تعهدنامه این تذکر عنوان نگردیده، میتوان حقی برای خودمان ایجادکنیم؟

4- خلاصه کلام اینکه با مطالعه مفاد تعهد نامه از طریق کدام بند تعهد نامه میتوان حق و حقوق خود را اعاده کنیم؟
لینک دانلود فرمت خام تعهد محضری تکنیسین های سلامت دهان
https://s16.picofile.com/d/8416879092/a895da2f-9a94-4816-b182-d98ee9a301df/forme_sanad_.pdf

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه pdfباز نمیشه منتها با توصیف شما نیاز که قرارداد یه وکیل بخونه درصورت وجود راه امکان شکایت از طریق دیوان عدالت اداری هست توکل بخدا