مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

سلام. خسته نباشید در سال89 بخاطر گرفتن وام روی سند اپارتمان همسرم وکالتنامه و یه چک 100 میلیون تومنی از من گرفت که دنبال کارهای اداریش بره. که اون موقع نشد کاری انجام بشه. این مسئله همین طور ماند. تا سال 96 که به علت اختلاف خانوادگی و درگیری من از منزل خارج شدم. سند و چک و مدارکم رو با خودم بردم. در همون حین مورد کیف قابی قرار گرفتم و مدارک و چک که در کیفم بود سرقت رفت و من همون زمان اعلام سرقت کردم. و جلوی پرداخت اون چک و سه چک دیگه که داخل کیفم بود رو گرفتم.ا ما امسال و بعد از طلاق همسرم چک رو برده نقد کنه. و من فهمیدم که سرقت از طرف ایشون برنامه ریزی شده بوده به هوای سند خونه. که شانس من سند نبود اما چک رو فراموش کرده بودم که از کیفم بردارم. الان بانک با دستور قضایی جلوی چک رو بسته و جلسه رسیدگی گذاشته و دستور تامین خواسته داده. لطفا من رو راهنمایی کنید که چیکار کنم. چک دروجه همسرم بوده و مربوط به سال 89. ممنون هستم از شما

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اثبات این موضوع با توجه به اینکه خود شما چک را در وجه همسر سابق صادر کرده اید بسیار مشکل می باشد دلایل و مستندات شما چیست؟

پرسشگر :

دلایل وکالت نامه وچک که توی تقریبا یه روز صادر شده.واینکه هیچ معامله یا قراردادی ایشون هم ندارن که من بابت اون چک داده باشم بهش.وشاهدینی که چک رو پیش اونها دادم بهش.واینکه اگه بدهکاری بود از 89 تا الان ایشون چرا نرفتن دنبالش.بعد از سرقت وطلاق رفته دنبالش

پرسشگر :

وشاهدینی که سرقت کیفم رو توسط موتور سوار دیدن

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
باید مدارک و دلایلتون محکم بوده باشد بعنوان مثال اگر شهود وجود چک را در داخل کیف شما گواهی نمایند و در حال حاضر چک در ید همسرتان بوده باشد در اقناع وجدانی مقام قضایی میتواند راهگشا باشد.
مراجعه به همکاران محترم مستقر در شهر محل سکونتتان میتواند بیشتر در رسیدن به هدفتان مساعدت نماید