مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پروانه ساختمان

با سلام. بنده یک قطعه زمین به صورت تفویض وکالت از کسی خریداری نمودم و اون طرف نیز از کس دیگری به صورت وکالت بعد طرف اول زمین را از شهرداری که مزایده گذاشتن خریداری نموده و یک فقره چک سفید امضا به امور مالی شهرداری داده از سال 91 و خودش نیز کارمند شهرداری بوده.
الان که بنده میخوام پروانه ساخت بگیرم شهرداری میگه کارمندمون پول زمین رو نداده ما هم پروانه ساخت نمیتونیم صادر کنیم.
آیا شهرداری میتونه مجوز ندهد چون چک را نه از طریق حقوق اقدام نمودند نه به بانک ارائه دادند.
راه حل چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
مستلزم بررسی مدارک است
با این حال می توان علیه شهرداری از چند جهت اقدام نمود
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید