مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پروانه ساختمانی

با سلام بنده ی خونه ای داخل شهرستان دارم ک الان چند ساله افتاده داخل طرح فضای سبز و شهرداری هم هیچ کاری انجام نداده الان هم میرم دنبال مجوز ساخت بهم نمیدن میگن داخل طرحه درصورتی ک ملک قبلا مسکونی بوده ممنون میشم برای گرفتن مجوز ساخت راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
برای این موضوع باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ازطریق شهرداری به نتیجه نرسیدید به دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح کنید