مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه ساختمانی

باسلام خداقوت خدمت همه عزیزان
بنده واسه تهیه پروانه ساختمان اقدام کردم وهمه مراحلو رفتم تا اینکه تومرحله آخر شهرداری به بنده گفتن که پروانه بهت نمیدیم مگراینکه یا ابعاد زمینتو باید اصلاح کنی یا تعهد محضری بدی که اگه زمین بغلی ازت شاکی شد خودت مقصری(چون طبق utm تاییدشده شهرداری نیم مترمیره توزمین همسایه) با وجوداینکه من دستورنقشه رو گرفتم ونقشه م تهیه وخاکبرداری هم شده...میخواستم بدونم این کار شهرداری قانونیه؟!؟

پاسخ ها :

عدم صدور پروانه ساخت توسط شهرداری اصلاح ابعاد زمین پروانه ساخت شهرداری