مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساختمان برای املاک قولنامه ای

با سلام احترام
اینجانب مالک ملک قولنامه ای حدود یکسالی است که بنده درگیر اخذ پروانه ملکی میباشم از ابتدای سال 98 ، اینجانب پس از کش و قوس های زیاد با شهرداری و شورای شهر موفق به اخذ مصوبه جهت گرفتن پروانه ساختمان شدم و با پرداخت سرانه و گرفتن دستور نقشه اقدام به تهیه نقشه های مهندسی شدم و پس از مراحل نظام مهندسی جهت صدور پروانه دوباره به شهرداری مراجعه کردم که بعد از پرداخت هزینه های شهرداری اعم از (نوسازی، درامد، پسماند، فضای سبز و...) در آخر قبل امضای شهردار منطقه متوجه شدیم که دیوان نامه ای ارسال کرده مبنی از عدم صدور مجوز املاک قولنامه ای، الان حدود 5 ماه هست که بنده حاج و واج موندم ، هم از نظر مالی و هم زمانی متضرر شده ام، حالا مسئولین بی مسئولیت حق خود را از خودشان سلب و به دیگران پاس میدهند به یکدیگر.
میگن قانون اجازه نمیده.
الان من چیکار کنم، قانونی هست که شهرداری به استناد اون قانون بتونه پروانه ساختمانی بنده رو امضا کنه؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

خیر ، شهرداری خودش قانون داره و باید طبق آن اقدام کرد