مشاوره حقوقی رایگان - قوانین سپاه پاسداران..

با عرض سلام و خسته نباشید...
من بسیجی فعال هستم که در یکی از رزمایش های سپاه دچار سانحه و آسیب دیدگی شدم...به همین منظور کمیسیون ماده 134و 135 سپاه برای من تشکیل و من را عنوان جانباز تشخیص دادند...و جانبازی من در کمیسیون 135سپاه محرز شد.
حال درخواست تعیین درصد جانبازی در سپاه را طبق تبصره ماده 122 قانون استخدامی سپاه را دارم... اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که ایا طبق قانون و تبصره ماده 122،سپاه موظف به تعیین درصد (داخلی) بسیجان نیز میباشد ?!
به عبارت دیگر تبصره ماده 122 و تعیین درصد داخلی سپاه برای"" تمام پرسنلی(اعم از بسیجی و...)""" است که جانبازی انان در کمیسیون های 134 و 135 محرز شده?!

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.ولی برای شما فایده ای نداره .در خواست معرفی به بنیاد شهید بفرمایید.یاالله